UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Ova snimka je ključni policijski dokaz: Prišao mu je s leđa, upucao i odmah počeo bježati

Na snimci se može vidjeti kako se muškarac prišuljao dvojici muškaraca i zatim u glavu jednog od njih ispalio hitac iz vatrenog oružja

Ubojstvo na Zrću

U Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, iz vatrenog oružja je u četvrtak oko šest sati ubijen crnogorski državljanin Goran Vlaović, a u prostorije policije privedena je osoba koja se dovodi u vezu s tim događajem, priopćila je PU zadarska.

Jutarnji je došao u posjed snimke na kojoj je zabilježen sami atentat. Na snimci se tako može vidjeti kako se muškarac u bijeloj kapi, crnoj majici dugih rukava i sivim hlačama s leđa prišuljao dvojici muškaraca i zatim u glavu jednog od njih ispalio hitac iz vatrenog oružja.

Odmah nakon toga jasno se vidi i kako napadač bježi sa scene zločina. Čini se kako muškarac koji je bio u pratnji ubijenog nije isprva shvatio u čemu se radi. Sve se to odvijalo pred dvadesetak okupljenih koji su napuštali klubove. Nakon pucnja jedan dio ljudi se razbježao dok su drugi, nakon što se napadač udaljio, krenuli pružiti pomoć muškarcu koji je ležao na tlu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. kolovoz 2022 17:57