MISTERIJ U KARLOVCU

Ovo je automobil ubijenog Varaždinca: ‘Ostavljen je tu prije 10-ak dana, vidjeli smo uhićenog...‘

U Karlovcu je uhićen muškarac povezan s ubojstvom Varaždinca Željka Hatlaka

Željko Hatlak i njegov Citroen C5

 Mario Pušić

Automobil ubijenog Varaždinca Željka Hatlaka još uvijek je parkiran ispred stambene zgrade u Naselju Marka Marulića 8A u Karlovcu. Radi se o Citroenu C5 varaždinskih oznaka zeleno-zlatne boje.

Stanari nam kažu da je ispred njihove zgrade ostavljen prije desetak dana, a kako je imao oznaku da pripada osobi s invaliditetom, bio je parkiran na mjestu označenom za invalidne osobe. Tijekom jučerašnjeg dana policija je skinula naljepnicu te je pomaknut na susjedno parkirno mjesto.

- Policija je 10 dana ovuda patrolirala danonoćno, bili su ispred nasuprotne zgrade očito čekajući vozača. On nije jučer uhićen ovdje, već je doveden ovdje kod automobila, a rekao bih u prisustvu svojeg odvjetnika. Bilo je dosta policije u civilu, a on je bio u lisicama - rekao nam je jedan od stanara.

image

Citroen ubijenog

Mario Pušić
image

Citroen ubijenog

Mario Pušić
image

Citroen ubijenog

Mario Pušić

Automobil je u dosta neurednom stanju. Iza sjedala su ostaci ambalaže od hrane, vide se pakiranja paštete, te plastične boce.

Karlovačka policija o događaju jutros nije izvijestila javnost, pa se i ne zna službeno ništa o slučaju, pa tako ni je li uhićena osoba iz Karlovca, kao ni i u kakvoj je vezi s ubijenim Hatlakom i konačno, zašto je Citroen završio baš na ovom parkingu.

Podsjetimo, nestanak muškarca starog 56 godina varaždinska je policija prijavila 5. ožujka. Tako se zna da se "muškarac visok 180 cm, prosijede kose i svijetloplavih očiju, srednje razvijenosti, 24. veljače oko 18 sati udaljio s adrese prebivališta, osobnim vozilom marke Citroen C5".

image

Citroen ubijenog

Mario Pušić
image

Citroen ubijenog

Mario Pušić
image

Citroen ubijenog

Mario Pušić
image

Citroen ubijenog

Mario Pušić

Od tada do 7. ožujka, kad je varaždinska policija izvijestila o pronalasku mrtvog muškarca, tada još bez identiteta, kretanje Željka Hatlaka za policiju i njegovu rodbinu je bilo misterij. PU varaždinska je potom u srijedu izvijestila da je "utvrđen identitet muškarca čije je tijelo pronađeno u utorak", pokazalo se da se radi o Hatlaku, a samo dan kasnije, već se naziralo i rješenje slučaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:11