BJEGUNAC

OVO JE LICE BJEGUNCA IZA POŽEGE Policijaci se gubili u vožnji gradom, a on je iskoristio šansu!

Uhićenik je iskoristio priliku, otvorio vrata, istrčao iz policijskog vozila i kroz dvorište privatne kuće pobjegao na Požešku goru

Policija u Slavoniji i dalje traga za 33-godišnjim muškarcem koji je u subotu u Požegi pobjegao iz policijskog vozila kojim je trebao biti prevezen u tamošnji zatvor, a policija je jučer objavila i njegovu fotografiju.

Riječ o državljaninu BiH, koji je uhićen na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu nakon što je iz susjedne nam države pokušao ući u Hrvatsku. No naša ga je policija imala u evidenciji kao osobu koju zbog kaznenog djela traži MUP Slovenije pa je umjesto nastavka puta uhićen te su ga službenici PU brodsko-posavske trebali odvesti u Zatvor u Požegi.

Neslužbeno se doznaje da su policajci nakon dolaska u prigradsko naselje Vidovci umjesto da na semaforu skrenu u smjeru koji vodi direktno do požeškog zatvora produžili ravno prema centru grada.

No vrlo brzo su shvatili da idu pogrešnim smjerom pa su se u jednom trenutku odlučili okrenuti i vratiti nazad. Zato su skrenuli pred jednu privatnu kuću, a uhićenik je iskoristio priliku, otvorio vrata, istrčao iz policijskog vozila i kroz dvorište privatne kuće pobjegao na Požešku goru u smjeru prigradskih naselja Komušina, Seoci, Ćosine Laze i Vasine Laze. Nije poznato je li uhićeni muškarac bio vezan lisicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 16:00