POGINUO VOZAČ

Ovo je mjesto tragedije u Osijeku: Dvoje ozlijeđenih u vrlo teškom stanju

Prometna nesreća se dogodila u nedjelju oko 00,50 sati u Ulici cara Hadrijana

Mjesto tragedije u Osijeku

 Lado Kos/Cropix

Od četiri osobe, koje su teško ozlijeđene u noćašnjoj prometnoj nesreći u Osijeku, u kojoj je poginuo vozač osobnog automobila, tri su zadobile ozljede opasne po život, od kojih su dvije u izrazito teškom zdravstvenom stanju, izvijestili su u nedjelju iz osječkog KBC-a.

Prometna nesreća se dogodila u nedjelju oko 00,50 sati u Ulici cara Hadrijana kada je vozač osobnog automobila BMW, zbog neprilagođene brzine kretanja, prilikom izlaska iz zavoja sletio s kolnika. Nakon slijetanja je vozilom udario u stup i drvo da bi naposljetku vozilo bilo odbačeno u stup javne rasvjete gdje se i zaustavilo.

Na mjestu nesreće intervenirali su vatrogasci osječke Javne vatrogasne postrojbe, a osječki KBC izvjiestio je kako su u bolnicu primljene četiri teško ozlijeđene osobe, od kojih su tri osobe zadobile ozljede opasne po život.

Kod dvije osobe se provode mjere intenzivnog liječenja te su u izrazito teškom zdravstvenom stanju. Ostale dvije osobe se liječe na Klinici za neurokirurgiju te na Klinici za ortropediju i traumatologiju, napominju u Ravnateljstvu osječkog KBC-a.

image

Mjesto tragedije u Osijeku

Lado Kos/Cropix
image

Mjesto tragedije u Osijeku

Lado Kos/Cropix
image
JVP Grada Osijeka/
image
JVP Grada Osijeka/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:40