STRAŠAN ZLOČIN

OVO JE ŠESTEROSTRUKI UBOJICA KOJI JE POČINIO STRAVIČAN MASAKR U NOVOM ZAGREBU 'Uvijek je bio na rubu zakona...'

 
Igor Nađ
 Jutarnji list/Privatni album

Stravično ubojstvo šestero ljudi šokiralo je Hrvatsku koja ne pamti ovakav zločin od proglašenja neovisnosti. Ubojstva je počinio taksist Igor Nađ (36), rodom iz Vukovara, koji je prilikom uhićenja izvršio samoubojstvo nekoliko sati nakon ubojstva na području Brezovice.

Među žrtvama su tri žene, dva muškarca i dijete (10). Kao zasad nepotvrđeni motiv spominje se ljubomora, a među ubijenima je i njegova djevojka Maja, a dvomjesečnu bebu, koja je jedina preživjela strašni masakr, dobio je u vezi s njom.

Kako nam je otkrio Igorov poznanik, koji poznaje šesterostrukog ubojicu dugi niz godina, i sam šokiran sinoćnjim zločinom, tvrdi da je rođenom Vukovarcu "očito pukao film".

Kaže da je Igorova obitelj nakon bijega iz Vukovara, odnosno Petrovaca, bila smještena u hotelu Internacional. Njegov brat vratio se u Petrovce pokraj Vukovara nakon završetka rata, a otac i majka su ih napustili i ostavili da se sami bore u životu.

Zagreb, 020819.
Policijski ocevid u Brezovici na mjestu gdje je sesterostruki ubojica pocinio ubojstvo prilikom uhicenja.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / CROPIX

- Znam ga površno, uvijek je bio na rubu zakona. Žiivot ga je ostavio samog u Zagrebu i snalazio se kako je znao. Očito mu je pukao film, znam samo da je više puta dolazio u konflikt s obitelji, otkrio nam je Igorov poznanik.

Policija je danas potvrdila da je vatreno oružje kojim je Igor Nađ počinio samoubojstvo posjedovao ilegalno.

Kako je rekao načelnik PU zagrebačke, ubojica nije prethodno evidentiran za počinjenje kaznenog djela, nego samo 2016. i to za počinjenje prekršaja iz područja javnog reda i mira na području Trešnjevke.

Registrirao tvrtku Juri žuri

Igor Nađ registirao je u ožujku ove godine tvrtku Juri žuri j.d.o.o. za prijevoz i usluge. Tvtrka je registirana s temeljnim kapitalom od 20 tisuća kuna i s obzirom da je osnovana ove godine još nisu dostupni nikakavi financijski izvještaji.

Tvrtka je registirana na istoj adresi na kojoj je prijavljen i Nađ, u ulici Radoslava Cimermana 2. Tvrtka je registirana za čitav niz djelatnosti, ali uglavnom one koje se odnose na usluge prijevoza. (Vanja Nezirović)

FOTOGALERIJA: Očevid u Cimermanovoj ulici, mjestu gdje je počinjeno šesterostruko ubojstvo

FOTOGALERIJA: Očevid na mjestu samoubojstva ubojice u Brezovici

FOTOGALERIJA: Masakr na Kajzerici

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 17:18