POKOSIO GA KAMION

Ovo je ubojica koji je sjekirom ubio djevojčicu i napao bivšu: ‘Da sam ga barem vidio na vrijeme...‘

Ispucao bih cijeli šaržer u njega da ga spriječim da ubije dijete, rekao nam je jedan od susjeda

Goran Knežević i kuća u kojoj je sjekirom napao bivšu i dijete

 CROPIX, Facebook

U zagrebačkom naselju Kozari putevi sinoć je došlo do stravičnog nasilja u kojem je smrtno stradala jednoipolgodišnja djevojčica, dok je njezina majka teško ozlijeđena.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, Goran Knežević (43) je došao u njihovu kuću, sjekirom navalio na bivšu partnericu i bebu, a onda se dao u bijeg i pritom - poginuo. Kako doznajemo od stanovnika naselja, radi se o muškarcu koji je otprije poznat policiji te je dosta vremena proveo po zatvorima. Uglavnom se radilo o nasilju. Neko vrijeme radio je kao zaštitar u jednom poznatom noćnom klubu u Dugom Selu, a navodno se bavio i švercom rabljenih automobila. Živio je samo nekoliko kuća dalje od mjesta stravičnog zločina.

Susjedi su u šoku i nezadovoljni dolaskom medija u njihovu četvrt.

- Da sam ga barem vidio na vrijeme, ispucao bih cijeli šaržer u njega da ga spriječim da ubije dijete, bez obzira na posljedice - rekao nam je jedan od stanovnika naselja.

Ono što je zanimljivo jest način na koji je ubojica okončao.

Nakon što je napao ženu i dijete zaobilaznicom je krenuo prema Kosnici, gdje je izašao iz automobila te nastavio trčati. Tada je na njega naletio kamion i pogazio ga.

Kako je izvijestila policija, kasnije se ispostavilo kako je ubojica u bijegu odlučio počiniti samoubojstvo bacivši se pod kamion o čemu smo opširnije pisali OVDJE.

image

Kuća u kojoj je sinoć muškarac sjekirom napao bivšu partnericu i dijete koje je preminulo u bolnici. Potom je u rastrojenom stanju hodajuci po zagrebačkoj zaobilaznici poginuo u naletu kamiona

Željko Puhovski/Cropix

Prije nego je skončao pod kamionom, 43-godišnjak je skrivio u svom sumanutom bijegu dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Nakon drugog sudara je, doznajemo, sletio s ceste da bi prilikom povratka na A3, završio pod kamionom.

Mrtvo tijelo sa zaobilaznice u zoni Kosnice, prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom utvrdilo je li u inkriminirano vrijeme 43-godišnji muškarac u sebi imao nedozvoljenih supstanci.

image

Ulica II Kanalski put u kojoj je sinoć muškarac sjekirom napao bivšu partnericu i dijete koje je preminulo u bolnici

Zeljko Puhovski/Cropix

Također, doznajemo i da je počiniteljeva bivša partnerica i dalje u teškom stanju u KB Dubrava.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog svirepog čina, a više informacija u rekonstruiranju horora dat će nesretna 41-godišnjakinja nakon što joj to dopusti zdravstveno stanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:15