NESREĆA KOJA JE ŠOKIRALA HRVATSKU

OVO JE VOZAČ KOJI SE BMW-om BRZINOM OD 150 KM/H ZABIO U ŠKODU TROČLANE OBITELJI Ozren M. (35) iz Čakovca bio je pod utjecajem droga i lijekova

 
 Jutarnji list / Facebook

Bio je pod utjecajem droga i lijekova. I vozio je brzinom daleko većom od dozvoljene – sukus je kaznene prijave koju je zagrebačka policija podnijela protiv Ozrena M. (35) vozača BMW-a, koji se u četvrtak bez zaustavljanja, na naplatnim kućicama Sveta Helena zabio u vozila u koloni ispred sebe.

Točno 24 sata od uhićenja i tri dana od prometne nesreće zagrebačka policija ga je kazneno prijavila za izazivanje prometne nesreću u kojoj su tri osobe teško ozlijeđene.

Ako mu se sudskim putem dokaže krivnja, prijeti mu do osam godina zatvora. Ostaje još upitno je li u vrijeme naleta razgovarao na mobitel, a njegova obitelj je, kako su nam poručili preko odvjetnika, unesrećenoj tročlanoj obitelji Dobrenov uputila pismo žaljenja i iskrenih želja u njihov potpuni oporavak.

Podsjetimo, na udaru nekontrolirane vožnje Čakovčanina Ozrena M. našao se Daniel Dobrenov (38), bivši teniski trener Petre Martić te njegova supruga Ana i sedmogodišnji sinčić. Svo troje je u teškom stanju hospitalizirano u zagrebačkim bolnicama gdje su liječnici dali svoj maksimum da ih spase.

Dobrenovi su kobnog dana iz Budimpešte, gdje su sletjeli iz daleke Australije, stizali u Zagreb odakle su dalje, nakon susreta s prijateljima, trebali otići na ljetovanje na Dugi otok. Vozili su se u Škodi te strpljivo prilazili naplatnoj kućici Sv. Helena. Međutim, tog četvrtka u 12,43 sati naplatnoj kućici se približavao i Ozren M. u svom BMW-u vozeći oko 150 km/h.

Bez ikakvog kočenja, zabio se u Škodu mađarskih tablica u kojoj su bili Dobrenovi. Škoda je odletjela u betonski zid i potom u dvije naplatne kućice udarivši pritom u stražnji dio Audija. Zelinski vatrogasci su unesrećene spašavali iz smrskanog auta.

Pričinjena šteta je bila velika, a hoće li Ozren M. biti zadržan u jednomjesečnom pritvoru, još nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 01:41