POMEO PJEŠAKE

Ovo je vozač Mercedesa koji se zaletio u ljude: Lovio se za glavu, doznajemo o kome je riječ

Ehrlich je proveo noć u policiji i pročitana su mu njegova prava

Vozač Mercedesa za volanom nakon nesreće

 Screenshot/

Sjedio je kao ukopan za volanom skupocjene Mercedesove jurilice i gledao u otvoreni airbag dok je promatrao na desetke ljudi kako pomažu unesrećenima u koje se zabio autom.

Par minuta prije toga, s tog istog mjesta, ne mareći ni za sigurnost suputnika kojeg je vozio u bijesnom Mercedesu, starta je u punom mahu krenuvši prema kružnom toku gdje se zalaufao i papučicu gasa stisnuo na maksimum dok se vraćao na isti trak na parkiralištu gdje je "pomeo" pješake kao pijune i usput se zabio u druga vozila.

Kako neslužbeno doznajemo, nesavjesni 23-godišnjak je Jan Ehrlich za kojeg upućeni u problematiku kažu da mu ovakve startne vožnje nisu strane. Navodno je iskazao žaljenje radi svega i da nije htio...

I dok se još uvijek zbraja pričinjena materijalna šteta, na ozlijeđene osobe i sve koje su za dlaku izbjegle kobni nalet, navedeni događaj ostavit će ozbiljne zdravstvene i teške psihičke posljedice.

Ehrlich je proveo noć u policiji i pročitana su mu njegova prava, a nakon što se tijekom kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku izvažu svi prikupljeni dokazi, među kojima je i mnoštvo snimki tragedije koje su preplavile društvene mreže kao i iskazi na desetke ispitanih svjedoka očevidaca, policija će kompletirati odgovarajuću kaznenu prijavu koja mu definitivno neće ići u prilog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 12:00