JESTE LI GA VIDJELI?

Ovoga mladića policija sumnjiči za krvavi napad nožem na kolegu u Solinu, traže pomoć građana

Radnik je u napadu zadobio teže ozljede jetre i glave, smješten je na kirurški šok, doznaje se u splitskom KBC-u

Muškarac kojeg dovode u vezu s napadom u Solinu

 Pu Splitsko-dalmatinska/

Splitska policija objavila je fotografiju muškarca kojeg se dovodi u vezu s napadom u Solinu, gdje nožem ozlijeđen muškarac.

- Molimo građane ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografije ili gdje se nalazi da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., poručili su uz PU splitske.

Radnik kojega je u petak nešto prije podneva u jednoj solinskoj tvrtki nožem ozlijedio kolega zadržan je u KBC-u Split, stabilno je i izvan životne opasnosti, doznaje se u splitskoj bolnici nakon što je policija prethodno izvijestila o sukobu o kojem se provodi očevid.

Radnik je u napadu zadobio teže ozljede jetre i glave, smješten je na kirurški šok, stabilno je i izvan životne opasnosti, doznaje se u splitskom KBC-u.

​Policija je izvijestila da se incident dogodio oko 11.40 sati u prostorijama poduzeća u Solinu, ​gdje je došlo do sukoba u kojemu je muškarac zadobio ozljedu nanesenu oštrim predmetom, nakon čega je prevezen u bolnici radi pružanja liječničke pomoći.

​"Na mjestu događaja obavlja se očevid te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaja​", rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije.​

Neslužbeno se doznaje da je do incidenta došlo nakon što je prvo izbio verbalni, a potom i fizički sukob između dva radnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:13