PREPOZNAJETE LI JE?

Ovu ženu sumnjiče da u Domašincu krade tegle s grobova; Majka: ‘Samo bih htjela da moj sin počiva u miru...‘

Policija poziva građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, obavijeste Policijsku postaju Prelog ili da se jave na brojeve telefona 040 373 239 ili 192

Fotografije s nadzornih kamera

 /Pu Međimurska

Međimurska policija objavila je fotografije s nadzorne kamere žene za koju se sumnjiči da je da je između srpnja i rujna ove godine na groblju u Domašincu ukrala nekoliko skupocjenih tegli s cvijećem.

"Na fotografijama je osoba koja se dovodi u svezu s počinjenjem kaznenih djela ili raspolaže s korisnim saznanjima", tvrde iz PU međimurske. Policija poziva graĐane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, obavijeste Policijsku postaju Prelog ili da se jave na brojeve telefona 040 373 239 ILI 192. "Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Mihaela Dragun, za 24 sata je ispričala kako je netko već tri puta ukrao vrijedne tegle s cvijećem, s groba njenog sina Petra (12).

"S groba mog voljenog sina Petra (12) na groblju u Domašincu od 25. srpnja 2023. do unazad tjedan dana dogodile su se tri krađe skupih tegli s cvijećem. Toliko smo jadni i sa strepnjom idemo na groblje svaki put. Otkako je Petar umro, a prošle su pune četiri godine, imala sam te skupe tegle na grobu, kao i figure anđela, i općenito nitko ništa nije dirao. No kad sam 25. srpnja došla mom Petru na grob, primijetila sam da nedostaju tri tegle. Dosta su vrijedne i odmah sam kontaktirala policiju", ispričala je. "Samo bih htjela da krađe na grobu mog sina prestanu i da ima svoj mir."

image
/Pu Međimurska
image
/Pu Međimurska
image
/Pu Međimurska
image
/Pu Međimurska
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:49