U ZAGREBAČKOM KAFIĆU

Oženjeni otac dvoje djece osuđen jer je hvatao konobaricu za stražnjicu: ‘Zavlačio je ruku ispod suknje...‘

Tijekom istrage ispitani su okrivljenik i žrtva te tri svjedokinje iz kafića koje su u svjedočenju teretile okrivljenika

Konobarica/Ilustracija

 Cg Of Seattle/Alamy/Profimed/Cg Of Seattle/alamy/profimed

Oženjeni otac dvoje djece (45) proglašen je krivim i osuđen je na uvjetnu kaznu zatvora od šest mjeseci jer je neprimjereno dirao konobaricu u kafiću, javlja Danica. Sutkinja je prihvatila prijedlog državnog odvjetništva te je okrivljenika osudila na uvjetnu kaznu zatvora i plaćanje 100 eura troškova kaznenog postupka, što znači da napasnik neće ići u zatvor ako u sljedeće dvije godine ne počini slično nedjelo.

Okrivljenik je navedeno kazneno djelo počinio u srpnju prošle godine, dok je bio s društvom kafiću Maraskino u Lučkom od 15 do 21 sat, pri čemu su konzumirali alkoholna pića.

"U nakani zadovoljenja vlastitog spolnog nagona, u više navrata, svaki put kada je konobarica prilazila stolu i posluživala ga, ne obazirući se na njezino odbijanje i upozorenja da ju ne dira, rukama ju je dodirivao po licu, rukama i nogama te ruku zavlačio ispod njezine suknje", rekla je sutkinja.

"Pri tome ju je dodirivao i hvatao za stražnjicu. Dakle, s drugom osobom bez njezina pristanka počinio je bludnu radnju, čime je počinio kazneno djelo protiv spolne slobode – bludnu radnju", dodala je. Tijekom istrage ispitani su okrivljenik i žrtva te tri svjedokinje iz kafića koje su u svjedočenju teretile okrivljenika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:09