PRODAVALI SEKS

PALI SPLITSKI SVODNICI Uhićen par zbog podvođenja 20-godišnjakinje: Obećali joj pomoć, a zatim je tjerali da pruža seksualne usluge

SPLIT - Zbog sumnje u trgovanje ljudima i podvođenje 20-godišnjakinje splitska policija uhitila je nevjenčani par.

PU splitsko-dalmatinska policija izvijestila je danas kako je privela 20-godišnju ženu iz Splita i 24-godišnjeg muškarca iz Segeta.

Ženu sumnjiči da je od listopada prošle do kraja ožujka ove godine, lažnim obećanjima da će joj pomoći u osamostaljenju, a kasnije i prijetnjama, nagovorila 20-godišnjakinju na pružanje seksualnih usluga za novac.

Djevojka je potom na nagovor osumnjičene, u koju je imala potpuno povjerenje, lani u listopadu iz kuće svog djeda u Trogiru ukrala veću količinu zlatnog nakita, kojeg je osumnjičena prodala.

Za dobiveni iznos novca kupila je automobil koji je zajedno sa svojim 24-godišnjim parnerom kasnije koristila za podvođenje. U tom cilju je i iznajmila stan na splitskom području u kojega je uselila 20-godišnjakinju, tražeći od nje da pruža seksualne usluge zainteresiranim klijentima.

Kada je djevojka to odbila, osumnjičena joj je zaprijetila javnim sramoćenjem, nakon čega je ona nastavila pružati seksualne usluge, predavajući joj sav zarađeni novac.

Policija je 24-godišnjaka osumnjičila za pomaganje u kaznenom djelu trgovanja ljudima, jer je dva puta po traženju osumnjičene odvezao spomenutu djevojku u apartman na širem splitskom području gdje je klijentima pružila seksualne usluge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 17:07