U PRITVORU SU

Pali zagrebački dileri koji su proizvodili i preprodavali veće količine marihuane

Mobilna jedinica Ravnateljstva policije, stala im je na kraj kada su ih zaustavili u vozilu kojim je upravljao 48-godišnjak
 Pu Zagrebačka

Zagrebački dileri nikako da shvate kako zagrebačka policija nikad ne spava. Lisice na ruke stavljene su dvojici muškaraca starih 48 i 29 godine, koji su kazneno prijavljeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Prema dosad utvrđenom, dvojac je nabavljao veće količine marihuane koju su potom prepakiravali te preprodavali krajnjim korisnicima.

image

Uhićeni zagrebački dileri

Pu ZagrebaČka

Policija, točnije Mobilna jedinica Ravnateljstva policije, stala im je na kraj jedan sat poslije ponoći 24. veljače na Maksimiru kada su ih zaustavili u vozilu kojim je upravljao 48-godišnjak.

image

Uhićeni zagrebački dileri

Pu ZagrebaČka
image

Uhićeni zagrebački dileri

Pu ZagrebaČka

- Na suvozačevu sjedalu nalazio se 29-godišnjak, a kako su policijski službenici posumnjali u njihovo moguće nezakonito postupanje, pribavili su nalog suda i obavili pretragu njihova auta te time potvrdili sumnje. Naime, u vozilu su pronašli 12 staklenki i dvije plastične vrećice sa ukupno 2371 grama marihuane - kažu iz PU zagrebačke, dodajući da su, pak, u pretrazi stana 29-godišnjaka pronašli još i zaplijenili 187 grama marihuane.

Obojica su po dovršetku kriminalističkog istraživanja predana pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:59