KAZNENA PRIJAVA

Pao diler s Trnja: Skrivao, vagao i prepakiravao drogu, policija ga uhvatila nakon jedne prodaje

Zaplijenili su mu i dvije digitalne vage s tragovima droge, predmete za pakiranje i novac za koji sumnjaju da potječe od preprodaje
U kući na Trnju skrivao drogu
 Policijska uprava zagrebačka

Zarada na preprodaji opijata prekinuta je 44-godišnjem Zagrepčaninu nakon što je policija prekjučer otkrila detalje njegova poslovanja s druge strane zakona. Nakon što su ga uhitili, proveli su nad njim kriminalističko istraživanje te ga u konačnici kazneno prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Istražitelji sumnjaju da je 44-godišnjak na neutvrđen način nabavljao kokain, marihuanu, amfetamin, MDMA, hašiš te psilocibin koje je potom u svojoj kući na području zagrebačkog Trnja skrivao, vagao i prepakiravao. Kupci su mu dolazili i na adresu stanovanja pa je tako prekjučer oko 18.50 sati na vrata mu pokucao i 37-godišnji konzument. Kupio je od njega 1,3 grama kokaina pakiranog u plastičnu vrećicu no nije daleko otišao jer su policajci ga odmah zaustavili.

image
U kući na Trnju skrivao drogu
Policijska uprava zagrebačka

Pretragom, pak, kuće poduzetnog dilera policija je pronašla i oduzela 30,95 grama amfetamina pakiranog u pet plastičnih vrećica, 20 grama kokaina, 9,4 marihuane u četiri plastične vrećice te 8,2 grama hašiša, kao i 28 tableta MDMA, 2,6 grama gljiva psilocibin, 850 grama punila za miješanje s amfetaminom i kokainom i 405,8 grama praškaste materije nepoznatog kemijskog sastava. Ujedno su mu zaplijenili i dvije digitalne vage s tragovima droge, predmete za pakiranje opijata kao i novac za koji sumnjaju da potječe od preprodaje. Po dovršetku obrade, diler je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu.

image
U kući na Trnju skrivao drogu
Policijska uprava zagrebačka
image
U kući na Trnju skrivao drogu
Policijska uprava zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:45