DRSKA KRAĐA U SENJU

PAR PREVARIO BAKICU Zamolili je da ih pusti na WC pa joj ukrali svu ušteđevinu

Zagreb, 180908.USKOK i Drzavno odvjetnistvo pokrenuli su jutros na sveucilistu u Zagrebu veliku antikorupcijsku akciju nazvanu Indeks.Na slici policijski auto ispred kuce Desa Mlikotin Tomic sefica Saborskog povjerenstva za odlucivanje o sukobu interesa koju su iznendaili policajci rano ujutro . Akcija indeks.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

SENJ - Dobrodušnost 90-godišnje bakice u Senju u subotu su na bezobziran način iskoristili nepoznati muškarac i žena te je okrali. Oni su, kako javlja PU ličko-senjska, pozvonili na vrata staričina stana i nakon što im je otvorila zamolili za korištenje toaleta. Ništa ne sluteći, ona je pustila muškarca u kuću, a žena je ostala na vratima. Dok je žena sa staricom razgovarala na njezinom kućnom pragu, muškarac nije bio na toaletu, već je kopao po njezinim ormarima i ukrao joj ušteđevinu.

Policija traga za počiniteljima te će ih kazneno prijaviti.

U policiji ponovno upozoravaju građane da ne puštaju nepoznate osobe u kuće ili stanove nudeći im savjete: pitajte osobu tko je, otkud dolazi i što hoće od vas, ne dajte se impresionirati odlučnim nastupom nepoznatog, njegovom titulom i slično, ne nasjedajte na trikove, nesvjestice, malaksalosti, nuđenja na prodaju predmeta, knjiga i slično, prosjačenja i sličnih rizika; vozilo bez registracijskih oznaka upućuje na prijevarno ponašanje, zapišite registracijsku oznake vozila, marku, boju i slično, o kretanju sumnjivih osoba izvijestite policiju na 192.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 23:28