OBOJE PRIVEDENI

Par u Splitu imao skladište opijata, dilerica napala i ozlijedila inspektora

Pronađeno je i oduzeto ukupno 656,3 grama amfetamina, 1473 grama marihuane, 47 grama kokaina i digitalna vaga za precizno mjerenje

Zaplijenjeni amfetamin, marihuana i kokain

 PU Splitsko-dalmatinska

U Splitu je u podstanarskom stanu na predjelu Kocunara u četvrtak navečer uhićen dilerski par kod kojeg je nađen amfetamin speed, marihuana i kokain. Prilikom policijskog postupanja, ljepša polovica para napala je inspektore te je jednog i ozlijedila, piše Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, inspektori Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 31-godišnjakinjom. U sklopu istraživanja, temeljem naloga suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje koriste u Splitu.

Pronađeno je i oduzeto ukupno 656,3 grama amfetamina, 1473 grama marihuane, 47 grama kokaina i digitalna vaga za precizno mjerenje. Tijekom postupanja policijskih službenika, 31-godišnjakinja je u trenutku uhićenja pokušala spriječiti policijskog službenika u obavljanju službene zadaće fizički ga napadajući pri čemu mu je nanijela lakšu tjelesnu ozljedu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 31-godišnjakinja je u petak predana pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kaznena djela prisila prema službenoj osobi i neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Njen 28-godišnji partner je također prijavljen zbog dilanja.

Ovo mu je treći put da je "zaradio" kaznenu prijavu za istovrsno nedjelo. Uhićen je u listopadu prošle godine s malo manje od kilogram i pol amfetamina speed te 2020. godine s 20 grama heroina, oba puta u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 19:52