NEOPREZNA VOŽNJA

‘Parkirao‘ u jarak: Sa psom u automobilu doživio prometnu nesreću, pogledajte kako je sve završilo

Osim policije i Hitne pomoći, intervenirali su i vatrogasci te odspojili akumulator s ciljem sprječavanja nastanka požara

Sletio u jarak

 DVD Blaževdol

Neprilagođeno kretanje sredinom prometne trake kroz mjesto Psarjevo Donje na svetozelinskom području bilo je ‘okidač‘ da se 69-godišnji vozač osobnog automobila, dok mu je društvo u vozilu pravio četveronožni ljubimac, doslovno ‘parkira‘ u jarak tik uz prometnicu.

image

Sletio u jarak

DVD Blaževdol

Pa su tako zbog prometne nesreće osim policije i Hitne pomoći, morali intervenirati i pripadnici DVD Blaževdol koji su prvo na vozilu, kako kažu, odspojili akumulator s ciljem sprječavanja nastanka požara te potom iz auta izvadili psa koji je, srećom, prošao neozlijeđen.

image

Sletio u jarak

DVD Blaževdol

Na kraju su vatrogasci i vučnoj službi koja je posljednja pristigla na mjesto intervencije, pomogli da auto izvade iz kanala.

Iz PU zagrebačke kažu da je jučer oko 12.15 sati 69-godišnji muškarac vozio Toyotu u smjeru zapada navedenom dionicom te je kod kućnog broja 63, jer se nije kretao sredinom prometne trake, prešao na travnati dio gdje je sletio u odvodni kanal i na kraju naletio na betonski most.

image

Sletio u jarak

DVD Blaževdol

Vozač je prevezen u KB Dubrava i najvjerojatnije ima lakše ozljede.

image

Sletio u jarak

DVD Blaževdol
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 22:20