POTRAGA ZA OPIJATIMA

Pas Boy pomrsio planove britanskim dilerima: Zaplijenjen kokain, MDMA, ketamin, tablete ecstasya...

Policija je temeljem saznanja uz sudski nalog pretresla apartman u kojem je trojac bio smješten, a pretresli su im i automobil
 PU šibensko-kninska

S ljetnim danima u moru turista koji su preplavili Lijepu našu, stigli su i oni "sezonski" u ulozi dilera jer potražnja opijata je, sudeći prema šibenskom ulovu, poprilična. Jučer su policajci Službe kriminaliteta droga PU šibensko-kninske proveli istraživanje nad trojicom britanskih turista starih 20, 21 i 40 godina te su ih prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Točnije, policija je temeljem saznanja uz sudski nalog pretresla apartman u kojem je trojac bio smješten. Pregledali su im i osobni automobil koji su koristili, a glavnu ulogu u potrazi za opijatima odigrao je policijski pas za detekciju droga Boy. Rezime pretrage je zapljena 32,5 grama kokaina, 65 grama MDMA, 45 grama ketamina, 196 tableta ecstasya te veća količina eura i funti za koje se pretpostavlja da potječu od preprodaje droge.

Britanska dilerska trojka predana je pritvorskom nadzorniku a kaznena prijava protiv njih je dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:10