VELIKA ZAPLJENA

Pas nanjušio drogu u parkiranom vozilu, policajci pronašli gotovo 46 kg marihuane u 25 paketa

Zbog osnovane sumnje da bi se u vozilu mogao nalaziti inkrimirajući sadržaj, policajci su temeljem naloga obavili i pretragu vozila
Policijski plijen iz Kaštela
 MUP

Oko 46 kilograma droge marihuane pronašla je policija u Kaštelima u osobnom automobilu u vlasništvu jedne tvrtke, doznaje se u ponedjeljak u splitskoj policiji.

U osobnom vozilu parkiranom u Kaštel Sućurcu, policijski službenici Službe kriminaliteta droga su nakon vanjskog pregleda vozila, uz pomoć službenog psa za detekciju droga koji je pozitivno reagirao na drogu, u petak obavili pretragu vozila.

Tom prilikom su pronašli i oduzeli 25 paketa sa sadržajem droge marihuane ukupne težine 45800 grama.

"Vozilo je u vlasništvu poduzeća, a daljnje kriminalističko istraživanje je u tijeku", kazali su u policiji.

Neslužbeno se doznaje kako je vozilo već neko vrijeme bilo parkirano u Kaštel Sućurcu, ali ne pored tvrtke u čijem je vlasništvu nego na drugom mjestu.

Izgleda kako je diler vozilo koristio isključivo kao mjesto na kojem je čuvao drogu za daljnju prodaju, no visoke temperature su, čini se, napravile svoje, pa je netko pozvao policiju i izrazio svoju sumnju koja se pokazala opravdanom.

Marihuanu je nanjušio novi policijski pas, njemački ovčar koji je nasljedio nedavno umirovljenog "kolegu" iste pasmine nakon čega je policija tražila sudski nalog za pretres i dobila ga.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:32