DETEKTIRAO OPIJATE

Pas Rocky nanjušio drogu na autocesti A6: Diler pao s gotovo kilom kokaina i pola kile hašiša

Zbog sumnje da se u vozilu nalazi droga, angažiran je Rocky koji je pozitivno reagirao na prisutnost droge
Ilustracija
 Goran Sebelic/Cropix

Službeni policijski pas za detekciju droga Rocky nanjušio je 849 grama kokaina te 531 gram hašiša u automobilu na autocesti A6 na području Vrbovskog. Zahvaljujući njemu djelatnici PU primorsko-goranske uhitili su 31-godišnjeg dilera koji je prošlog petka u vozilu zagrebačkih oznaka prevozio opijate do nepoznate destinacije. Uhićenje je uslijedilo tijekom pojačanog postupanja policije u cilju sprječavanja, kako ističu iz PU primorsko-goranske, svih vrsta kažnjivih radnji.

- Zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao spomenuti 31-godišnjak. Zbog sumnje da se u vozilu nalazi droga, angažiran je Rocky koji je pozitivno reagirao na prisutnost droge pa je temeljem sudskog naloga suca istrage riječkog Županijskog suda obavljena pretraga vozila.

U preinačenom dijelu auta je pronađeno 849 grama kokaina, 531 gram hašiša, novac i drugi predmeti koji se dovode u vezu s kaznenim djelima iz domene zloporabe droga. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 31-godišnjak drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje te je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku - poručuju iz PU primorsko-goranske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:26