‘DOLIJALI‘ U ZAGREBU

Petorka prijavljena zbog preprodaje kokaina i automatskog oružja, evo što im je sve policija zaplijenila

Kod njih je pronađeno 614 grama kokaina, dva pištolja, među kojima i automatski škorpion, 18 komada streljiva i veća količina novca

Zaplijenjena droga

 PU zagrebačka

Zagrebačka policija prijavila je petoricu muškaraca osumnjičenih za preprodaju droge i automatskog oružja, a tijekom kriminalističkog istraživanja zaplijenjeno je 614 grama kokaina, dva pištolja, streljivo i veći novčani iznos pribavljen prodajom droge.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) precizirala je da su kriminalističkim istraživanjem obuhvaćena četvorica muškaraca starosti između 25 i 43 godine koji se sumnjiče za prodaju droge i nedozvoljeno držanje oružja te 35-godišnji državljanin Crne Gore zbog sumnje da je koristio krivotvorenu osobnu i vozačku dozvolu.

image

Zaplijenjena droga

PU zagrebačka

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 25-godišnjak nabavljao veće količine kokaina koje je potom prodavao drugim preprodavačima, među kojima je i drugi 25-godišnjak koji je također dalje preprodavao kokain.

Policija je utvrdila da je 43-godišnjak od 29-godišnjaka nabavljao automatsko oružje i streljivo koje je dalje preprodavao. Uz to, 43-godišnjaka sumnjiče da je također nabavljao veće količine kokaina kojeg je u zagrebačkom stanu pripremao za daljnju preprodaju.

Među kupcima je bio i uhićeni 25-godišnjak koji je također osumnjičen za preprodaju droge.

Ukupno je policija zaplijenila 614 grama kokaina, dva pištolja, među kojima i automatski škorpion, 18 komada streljiva i veća količina novca za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju petorka je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

image

Zaplijenjena droga

PU zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:53