PROMETNA NESREĆA

PIJAN I BEZ VOZAČKE NAPRAVIO KRŠ I LOM! Na zagrebačkoj obilaznici Mercedesom izazvao strašnu prometnu nesreću, vozač Suzukija u teškom stanju

Ilustracija
 Tomislav Kristo / Ilustracija / CROPIX

Pijan i bez vozačke dozvole noćas oko jedan sat poslije ponoći 49-godišnji vozač Mercedesa skrivio je prometnu nesreću u kojoj je drugi vozač teško ozlijeđen.

Kako doznajemo, oko 1.15 sati 49-godišnjak je svojim Mercedesom C 200 zagrebačkih oznaka vozio se sjevernim kolnikom autoceste A3 točnije dionicom čvora Lučko - Jankomir.

Dolaskom do 14. kilometra dionice, a vozeći se iza drugog vozila, nije držao dovoljan razmak, pa se prednjim dijelom zabio u stražnji dio Suzuki vitare za čijim je upravljačem sjedio 55-godišnji muškarac.

Vozač Suzukija je u teškom stanju prevezen u KB Sveti Duh, dok je krivac nesreće lakše ozlijeđen i odvezen u KBC Sestre milosrdnice te mu je izmjereno 1,47 promila alkohola u krvi.

Ono što je policija očevidom utvrdila je da je vozač Mercedesa vozio auto unatoč činjenici što mu je vozačka dozvola oduzeta zbog prijašnjih prometnih grijeha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:32