PROMETNA NESREĆA

PIJAN I BEZ VOZAČKE NAPRAVIO KRŠ I LOM! Na zagrebačkoj obilaznici Mercedesom izazvao strašnu prometnu nesreću, vozač Suzukija u teškom stanju

Zagreb, 271018.
Danas je oko 15:40 na Zagorskoj magistrali doslo do sudara izmedju autobusa i osobnog automobila u kojem je poginula jedna osoba. Ocevid je u tijeku.
Na fotografiji: Policija zatvorila promet.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / Ilustracija / CROPIX

Ilustracija

Pijan i bez vozačke dozvole noćas oko jedan sat poslije ponoći 49-godišnji vozač Mercedesa skrivio je prometnu nesreću u kojoj je drugi vozač teško ozlijeđen.

Kako doznajemo, oko 1.15 sati 49-godišnjak je svojim Mercedesom C 200 zagrebačkih oznaka vozio se sjevernim kolnikom autoceste A3 točnije dionicom čvora Lučko - Jankomir.

Dolaskom do 14. kilometra dionice, a vozeći se iza drugog vozila, nije držao dovoljan razmak, pa se prednjim dijelom zabio u stražnji dio Suzuki vitare za čijim je upravljačem sjedio 55-godišnji muškarac.

Vozač Suzukija je u teškom stanju prevezen u KB Sveti Duh, dok je krivac nesreće lakše ozlijeđen i odvezen u KBC Sestre milosrdnice te mu je izmjereno 1,47 promila alkohola u krvi.

Ono što je policija očevidom utvrdila je da je vozač Mercedesa vozio auto unatoč činjenici što mu je vozačka dozvola oduzeta zbog prijašnjih prometnih grijeha.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo