UHIĆEN U SISKU

Pijan vrijeđao policajce pa ga priveli: U stanu mu pronašli više vrsta droge

Policija je kod 25-godišnjaka pronašla 114,5 grama marihuane, četiri komada ectasya, 3,3 grama amfetamina i 4,6 grama kokaina
Policija/Ilustracija
 Ranko Suvar/Cropix

Pijani 25-godišnjak u Sisku vrijeđao je i omalovažavao policajce pa je priveden, nakon čega je kod njega nađeno više vrsta droge od marihuane i amfetamina do kokaina.

Mladić je uhićen u ponedjeljak oko 23,30 sati, u sisačkoj Ulici Andrije Hebranga, nakon što je zatečen u parkiranom automobilu pod utjecajem alkohola, a odbio je alkotestiranje te je vrijeđao i omalovažavao policajce.

Policija je izvijestila da je, u sklopu kriminalističkog istraživanja po nalogu suda, pretražila njegov dom i druge prostorije, kao i vozila te je pronađeno i oduzeto 114,5 grama marihuane, četiri komada ectasya, 3,3 grama amfetamina i 4,6 grama kokaina.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku, dok će zbog počinjenog prekršaja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:35