IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

Pijana i bez vozačke dozvole prebrzo vozila pa se autom zabila u kuću: Umalo se srušila na nju!

O nesreći su na svom Facebooku izvijestili i vatrogasci iz DVD-a Vinica
Autom se zabila u kuću
 Dvd Vinica

U noći s nedjelje na ponedjeljak u Vinici dvije su se djevojke zabile osobnim automobilom u zid obiteljske kuće. Nakon što je zbog prevelike brzine izgubila kontrolu nad vozilom, vozačica je završila na nogostupu, sletjela s njega i probila živu ogradu te potom i zid obiteljske kuće čiji su se ostaci umalo urušili na automobil, javlja Dnevnik.hr.

Dok je njezina 22-godišnja suputnica uspjela pobjeći iz auta, 23-godišnja vozačica ostala je zarobljena u njemu.

Vozačica je bila pod utjecajem alkohola i vozila je iako joj je izrečena mjera zabrane upravljanja osobnim vozilima.

O nesreći su na svom Facebooku izvijestili i vatrogasci iz DVD-a Vinica.

- U 1:39 u noći s nedjelje na ponedjeljak zaprimili smo dojavu iz operativnog centra te izašli na tehničku intervenciju s navalnim i kombi vozilom s ukupno devet vatrogasaca, kažu.

Nakon što su uvidjeli da prijeti urušavanje ostatka kuće na osobno vozilo, u kojem se nalazi zarobljena vozačica, vatrogasci su se podijeli na dvije ekipe.

- Prva je pružila pomoć suvozačici koja je izašla iz vozila dok je druga ekipa krenula u osiguravanje objekta od daljnjeg urušavanja i uz pomoć hidrauličkog alata i lisne pile vrši oslobađanje vozačice osobnog vozila koja je ostala zarobljena u vozilu. Na mjesto događaja naknadno su pristupila tri vatrogasca Javne vatrogasne postaje (JVP) Varaždin koji također uz pomoć svojeg hidrauličkog alata kreću u pomoć kod spašavanje unesrećene osobe - opisali su vatrogasci koji su vozačicu oslobodili uz pomoć djelatnika hitne medicinske pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:13