OKRŠAJ U STANU

Pijana Vukovarka nakon žestoke svađe fizički napala muškarca, rukama mu iz vrata iščupala cijev za disanje

Vukovarka je predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru je osumnjičenoj odredio jednomjesečni istražni zatvor
Ilustracija, policija
 Ronald Gorsic/Cropix

Vukovarska policija uhitila je 63-godišnjakinju koja je, kako su objavili u priopćenju, muškarcu iz vrata iščupala trahealnu kanilu te ozbiljno narušila njegovo zdravlje.

Kako se navodi u priopćenju vukovarsko-srijemske Policijske uprave, gospođa je u nedjelju u Vukovaru, u stanu u Ulici kralja Zvonimira verbalno i fizički napala godinu dana mlađeg Vukovarca, uslijed čega mu je s vrata rukama iščupala medicinsko pomagalo (trahealna kanila).

- Ozbiljno ozlijeđeni 62-godišnjak je iz svog stana nazvao hitnu medicinsku pomoć te me ju pružena medicinska skrb, a počiniteljica je napustila mjesto događaja, no policijski službenici su pronašli 63-godišnjakinju i doveli istu u policijsku postaju, otkrila je policija u priopćenju.

- Provedenim prvim izvidima policijski službenici su u njezinom organizmu utvrdili prisutnost alkohola (1,78 g/kg), a dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 63-godišnjakinja pokušala usmrtiti 62.godišnjeg muškarca, što je opisano u članku 110., a u vezi primjene članka 34., Kaznenog zakona Republike Hrvatske, dodaje se u priopćenju.

- Jučer 2. kolovoza, 63-godišnja Vukovarka je predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, a istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru je osumnjičenoj odredio jednomjesečni istražni zatvor, glede čega je prevezena u Zatvor u Osijeku, zaključuje se u policijskom priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:33