KRATAK FITILJ

Pijani 35-godišnjak autom se zabio u drugo vozilo, ubrzo je izbila i tučnjava

Policajci su nad 35-godišnjakom uporabili sredstva prisile tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje nakon čega je priveden

Ilustracija

 Zeljko Puhovski/Cropix

Nesuglasice u prometu praćene alkoholnim promilima bile su okidač da u zagrebačku Hvarsku ulicu, zbog dvojice unervoženih vozača, pristigne policija.

Naime, oko 13 sati jučer 35-godišnjak pod utjecajem alkohola u FIat puntu i 63-godišnjak u Volkswagenu imali su nesuglasice u prometu pa je u jednom trenutku mlađi svojim vozilom krenuo prema vozilu starijeg vozača. U trenutku dok se 63-godišnjak pokušavao parkirati, 35-godišnjak je prednjim dijelom Punta udario u suvozačeva vrata Volkswagena. Obojica su potom izašla iz svojim automobila pa su se na ulici posvađali i potukli.

- Po dolasku na mjesto događaja, policijski su službenici radi sprječavanja samovoljnog udaljavanja nad 35-godišnjakom uporabili sredstva prisile tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje nakon čega je doveden u službene prostorije policije te je kriminalističko istraživanje u tijeku - kažu iz PU zagrebačke koja događaj trenutno vodi kao dovođenje u opasnost života i imovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:11