DIVLJANJE NA SKALICAMA

PIJANI DVOJAC DEMOLIRAO TRI KAFIĆA U SPLITU 'Bacali su čaše u zid, šakama razbili golemi televizor, ali goste nisu previše gnjavili'

 Jakov Prkić / CROPIX

"Borsalino", "Ružmarin" i "Anđelka" su kafići koje su u subotu navečer obišla dvojica pijanih razbijača, stariji u srednjim četrdesetim godinama, a mlađi u tridesetima, prije negoli su završili u policijskoj postaji.

Stariji od dvojice otprije je poznat po sličnim incidentima dok je mlađem to bio prvi put da je kao gost ugostiteljskog objekta bio neugodan i nasilan, kažu nam vlasnici kafića.

- Nisu oni došli kasno, bilo je oko 19 sati. Moja konobarica kaže kako su već bili pijani. Onaj mlađi dolazio je i ranije, ali nikada nije pravio probleme. U jednom trenutku je stariji muškarac najprije bacio čašu u zid, onda šakom razbio televizor na zidu i bacio sat na pod. Goste nisu gnjavili, a nakon toga su produžili prema Tablama. Nismo prije imali ovakvih izgreda, a nadam se da ih neće biti ni ubuduće - kaže Frane Krnić, vlasnik "Borsalina" u Starčevićevoj ulici za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 15:27