UŽAS U ČAKOVCU

Pijani mladić (19) se zabio u drvo, s njim je bila maloljetnica: Automobil je potpuno smrskan

Oboje su nakon udarca u drvo zadobili ozljede te su prevezeni vozilom Hitne u čakovečku bolnicu.

Nesreća u Čakovcu

 Pu Međimurska/

Vožnja pod utjecajem alkohola i neprilagođena brzina kretanja kroz Čakovec jučer ujutro pred zoru bila je kobna za 19-godišnjeg vozača koji se vozilom doslovno zabio u drvo.

Bilo je to oko 4.30 sati kada se vozio po Vukovarskoj ulici u Čakovcu dok mu je društvo na suvozačevu mjestu pravila maloljetnica. Oboje su nakon udarca u drvo zadobili ozljede te su prevezeni vozilom Hitne u čakovečku bolnicu.

A policijski očevid je pokazao da je nesavjesni 19-godišnjak vozio sa 1,61 promil alkohola u krvi te da nije prilagodio brzinu kretanja osobinama na cesti odnosno mokrom kolniku jer je padala kiša, slaboj vidljivosti i blagim zavojima.

- Uslijed opisane situacije u blagom zavoju došlo je do zanošenja vozila i silaska izvan kolnika te udara prednjim bočnim dijelom u prometni znak, a u nastavku kretanja i u drvo. Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač i maloljetna putnica prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje im je pružena medicinska pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati, nakon čega slijedi i pravna kvalifikacija događaja - kažu iz PU međimurske navodeći da su svoj obol u vađenju unesrećenog mladića iz smrskanog lima dali i pripadnici JVP Čakovec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 16:40