KRŠ I LOM

Pijani šef za ceste službenim autom uletio na benzinsku postaju, 44-godišnjakinja završila u bolnici

Zbog počinjenih prekršaja, protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak, kazali su iz zagrebačke policije

Prometna nesreća u Ivanić Gradu

 /Danica.hr

Pijani šef za ceste i javne površine u gradu službenim je automobilom skrivio prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Kako neslužbeno doznaje Danica, riječ je o Ivanu Antoliću, voditelju sektora održavanja cesta i javnih površina u Komunalnom centru Ivanić-Grad. Vozio je službeni auto i bio je toliko pijan da se zabio u vozilo iz suprotnog smjera te uletio na prostor benzinske postaje Kos u Savskoj ulici u Ivanić-Gradu.

Policija je potvrdila kako se nesreća dogodila još u srijedu oko 19.50 sati.

image

Prometna

/Danica.hr
image

Prometna nesreća u Ivanić Gradu

/Danica.hr

“Vozač (39) upravljao je osobnim automobilom marke Dacia Duster zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,31 promil, a kretao se Savskom ulicom u smjeru zapada.

Dolaskom do kućnog broja 113, vozilom je prešao na lijevu stranu kolnika koja je namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u prednji lijevi dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 44-godišnjakinja, a kretala se istom ulicom u smjeru istoka.

image

Prometna nesreća u Ivanić Gradu

/Danica.hr

U naletu, vozač je izgubio nadzor nad vozilom te u nekontroliranom kretanju udario u rubni kamen s južne strane kolnika te izletio na zelenu površinu. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Zbog počinjenih prekršaja, protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak“, kazali su iz zagrebačke policije ne navodeći identitet počinitelja prometne nesreće.

Upit o nesreći novinari Danice poslali su jutros i Komunalnom centru Ivanić-Grada te njihovu direktoru Mariju Mikuliću, ali do trenutka objave teksta nisu dobili nikakav odgovor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:21