NASILJE U ZAGREBU

Pijani vozač BMW-a je policajac. Vozio 100 km/h i izazvao nesreću: ‘Izašao je iz auta pa čovjeku iz čista mira polomio kosti lica‘

Riječ je o policijskom službeniku (41) koji radi u sektoru kriminalističke policije zagrebačke policije u Heinzelovoj

Ilustrativna fotografija

 Nikša Stipaničev/Cropix

Kako neslužbeno doznajemo, 41-godišnjak koji je jučer na području Susedgrada pijan napravio prometni prekršaj, a zatim teško ozlijedio jednoga od susjeda koji su mu prigovorili, je aktivni policijski službenik koji radi u sektoru kriminalističke policije zagrebačke policije u Heinzelovoj.

Međutim, u vrijeme događaja nalazio se izvan službe.

Kako smo doznali na mjestu događaja, policajac koji se u BMW-u nalazio s jednim svojim prijateljem, velikom brzinom je doletio kroz inače jako usku ulicu Viljevski put, navodno brzinom većom od 100 kilometara na sat.

Riječ je o slijepoj ulici koja je na kraju imala zaštitnu ogradu, no policajac je, ne mogavši se zaustaviti, pogodio ogradu, prošao kroz nju te se zaustavio nakon kratkog krivudanja na livadi iza ulice, nekoliko desetaka metara dalje.

Navodno su mu, vidjevši da nitko ne izlazi iz auta, neki od susjeda pritrčali.

Policajac je, prema tvrdnjama nekih susjeda, jednoga od njih iz čista mira udario šakom u glavu polomivši mu kosti lica.

Ubrzo je pozvana policija te je došlo nekoliko policajčevih kolega, nakon čega je priveden u postaju na kriminalističko istraživanje.

Policajac je, kako neslužbeno doznajemo, u Heinzelovoj zaposlen na poslovima krim tehnike, no nismo uspjeli doznati točno na kojima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 21:30