TRAGEDIJA KOD TRIBUNJA

PIJANI VOZAČ POKOSIO MOTORISTA IZ FRANCUSKE Odbacio na šajbu nailazećeg auta

Umag, 220713.Na zupanijskoj cesti 5003 na relaciji od Umaga do Svete Marije na Krasu veceras oko 21 i 30 dogodila se prometna nesreca u kojoj je motorist talijanske nacionalnosti poginuo. Na fotografiji: policijski ocevid.Foto: Goran Sebelic / CROPIX
 Goran Šebelić / CROPIX

Noćas, pet minuta prije ponoći na dijelu Jadranske ceste kod skretanja za Tribunj u naletu Pola kojim je upravljao alkoholizirani 28-godišnji vozač iz Ladimirovaca, teške i po život opasne ozljede zadobio je vozač mopeda, 44-godišnjii državljanin Francuske koji je nažalost netom preminuo usprkos brzoj intervenciji Hitne pomoći.

Nesretnog Francuza na mopedu Generic Xor alkoholizirani vozač Pola neprilagođenom je brzinom i velikom silinom nabio s leđa i odbacio u prednji vjetrobran nailazećeg automobila od kojega se odbio i nakon visokog leta zrakom pao na kolnik pri čemu je nailazeći automobil i njegov šokirani vozač nastavio gurati smrskani moped ispred sebe.

Nakon okončanog očevida pri čemu se promet tim dijelom D-8 kretao usporeno protiv nesavjesnog vozača ponešena je kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:35