KRŠ I LOM U MEĐIMURJU

Pijani vozač traktora (40) skrivio tešku nesreću: Prikolicom prešao u suprotnu traku i zabio se u auto

Ozlijeđeni vozač osobnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu

prometna nesreća

 /Policija

Pijani vozač traktora prouzročio je sinoć oko 19,20 sati težu prometnu nesreću na cesti između graničnog prijelaza Goričan i naselja Goričan, u kojoj je ozlijeđen 60-godišnji vozač osobnog automobila.

Kako je priopćila PU međimurska, 40-godišnjak je upravljao traktorom čakovečke registracije "kojem je bio pridodan traktorski priključak za sjetvu (nije bio propisno označen) te je u krvi imao 1,69 g/kg alkohola".

"Tom prilikom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je u zavoju djelomično traktorskim priključkom prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje prometa vozila iz suprotnog smjera. Uslijed opisane situacije u bočni dio traktorskog priključka prednjim bočnim dijelom udario je osobni automobil, austrijskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnji vozač", navela je policija.

Ozlijeđeni vozač osobnog automobila vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, dok će se zadobivene ozljede naknadno okvalificirati. U izvlačenju ozlijeđenog vozača iz osobnog automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Goričan.

Vozač traktora je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, dodaje policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 10:52