SUROVO UBOJSTVO

Pjevača Josipa Katalenića i ubojicu veže više od prijateljstva?

Josip Katalenić nije bio raspoložen za razgovor o svom prijatelju Marčecu
 CROPIX

ČAKOVEC - Jedan od napadača na mladića iz Vukanovca, koji je u četvrtak ujutro preminuo zbog ozljeda zadobivenih u tučnjavi u narodnjačkom klubu Guru u Čakovcu, Varaždinac je Matija Marčec (26), poznatiji kao osobni vozač, tjelohranitelj, maser i trener pjevača Josipa Katalenića.

Pretvorio ga u muškarca

Neslužbeno smo doznali da je Marčec otprije poznat policiji kao počinitelj više od 30 prekršajnih i kaznenih djela, od kojih je većina vezana uz nasilno ponašanje.

Marčec je 2009. s Katalenićem gostovao u showu “Red Carpet” gdje je predstavljen kao Katalenićev bliski prijatelj i osobni trener te jedan od ljudi zaslužnih za to da se Katalenić “u samo šest godina iz zakržljalog 18-godišnjaka pretvorio u razvijenog muškarca”. Da su Katalenić i Marčec bili bliski prijatelj potvrdili su i stanovnici Čakovca koji poznaju obojicu. Čakovcem čak kruži i trač da su Katalenić i Marčec imali odnos koji je bio više od prijateljstva i poslovne suradnje, ali to nam nitko nije želio potvrditi.

Pretukli ga na smrt

O tome smo pokušali razgovarati s Katalenićem, no njegova majka Božica rekla nam je da Josip nema komentara. Policija sumnjiči Marčeca i još dvojicu mladića, Brunu Hančića (22) i Denija Pikla (22), da su na smrt pretukli Tomislava Pergara (22).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 15:13