NESTAO U NOĆI

Pljačka pošte: Maskirani razbojnik ukrao više desetaka tisuća kuna

Rijeka, 280313.U fizickom obracunu koji se dogodio oko 15:30 sati u ulici Andree Benussija kod kucnog broja 2 smrtno je stradao 29-godisnjak. Policija intenzivno traga za muskarcem koji mu je zadao smrtonosni ubod nozem. Na fotografiji: policija na mjestu dogadjaja.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

ZAGREB - Nekoliko desetaka tisuća kuna ukrao je nepoznati počinitelj iz poslovnice Hrvatskih pošta u petak u 19,35 sati na zagrebačkim 5. Poljanicama. Uz prijetnju vatrenim oružjem, maskirani pljačkaš uletio je 25 minuta pred zatvaranje u poslovnicu te mašući pištoljem utjerao strah u kosti zaposlenici koja mu je u strahu, pak, za vlastiti život predala traženi novac.

Zadovoljan plijenom, razbojnik je otrčao niz ulicu u noć, a kako to obično biva, pretpostavlja se da ga je u jednoj od susjednih uličica čekao najmanje jedan pomagač u osobnom automobilu kako bi se što uspješnije udaljio sa novcem u nepoznato. Na mjesto događaja pristigla je policija i intenzivno pokušavaju rekonstruirati bijeg pljačkaša i ući mu u trag.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 19:18