HAMDIJA VAN KONTROLE

POBJEDNIK BIG BROTHERA NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI Markantna ljubavnica iz Šibenika tajno mu rodila dijete, a onda je njihova duga veza lani dotaknula dno!

 
Hamdija Seferović, pobjednik Big Brothera 2005.
 Goran Mehkek / CROPIX

Da se kojim slučajem Hamdija Seferović (39), pobjednik druge sezone Big Brothera odlučio ove godine prijaviti u taj reality show, ne bi mu pošlo za rukom obzirom na stroga pravila produkcije. Naime, bivši stanar BB kuće koji je osvojio simpatije publike, uskoro će sjesti na optuženičku klupu Općinskog kaznenog suda u Zagrebu zbog prijetnji smrću ljubavnici koja mu je, dok se borio za milijun kuna te 2005. godine, u tajnosti rodila kćerkicu.

Njihova turbulentna veza od tada je prošla niz uspona i padova zbog kojih je intervenirala i policija, a tužiteljstvo za milijunaša iz Big Brothera traži godinu dana zatvora s petogodišnjim rokom kušnje. Inače, do daljnjega ostaje na snazi mjera zabrane približavanja na 200 metara Nataši N. (43), markantnoj Šibenčanki koja u Zagrebu ima frizerski salon.

Mjesec prije nego što ga je lanjskog srpnja prijavila policiji, Hamdija joj je u 40-ak dana uputio 230 poziva i SMS poruka. On sve negira, a njihova 13 godina duga tajna veza dotaknula je dno 10. srpnja prošle godine kada joj je Hamdija telefonom zaprijetio:

- J***t ću ti mrtvu mater kad dođem večeras u Zagreb. Vidjet ćeš... Neću ti ja doć' na vrata, glupačo glupa, da me vide tvoji susjedi. Pomno, dobro ću iskombinirati način na koji ti prić bejzbol palicom od iza po glavi, da ni ne znaš tko te udario...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2021 12:16