POSRNULO TV LICE

Pobjednik Supertalenta danas je osuđen zbog serije pljački, ovako je nekad govorio o sebi: ‘Kad nešto radim, radim to do kraja!‘

Plesač na šipki Petar Bruno Basić nakon trijumfa u TV showu rekao je kako će osvojeni novac uložiti u sebe i svoj fitness centar

Petar Bruno Basić snimljen 2016.

 Tomislav Kristo/CROPIX

Petar Bruno Basić 2016. godine svojim talentom očarao je publiku što je rezultiralo pobjedom u četvrtom hrvatskom "Supertalentu", koja mu je osigurala i nagradu od čak 200.000 kuna.

image

Petar Bruno Basić

PU zagrebačka

Plesač na šipki tad je rekao kako će osvojeni novac uložiti u sebe i svoj fitness centar. A godinu dana nakon trijumfa u popularnom TV showu, pohvalio se kako su mu se, nakon pojavljivanja na malim ekranima, otvorila i nova vrata u poslovnom svijetu.

- Dobio sam nešto što sam htio od malih nogu - sponzorstvo s poznatim sportskim brendom - izjavio je 2017.

No 32-godišnji Petar danas novinske stupce puni iz potpuno drugačijih razloga. Naime, u srijedu je priznao krivnju za seriju razbojništava, a s velikogoričkim tužiteljstvom sporazumno se, pred Županijskim sudom u Velikoj Gorici, nagodio na zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina.

image

Petar Bruno Basić

Ranko Suvar/CROPIX

Basića su, podsjetimo, teretili za ukupno 12 kaznenih djela "teških" više od 163.000 eura. Prednjače razbojništva, od kojih su dva ostala na pokušaju, a tu su i krađa te tri krivotvorenja isprava.

Prije nego što je upao u probleme sa zakonom, ovaj trener fitnessa na jednom svjetskom street workout natjecanju proglašen je muškarcem s najljepšim trbušnjacima na svijetu.

- Jako sam tvrdoglav, sitna pomisao na neuspjeh me razljuti. Tako da motivaciju pronalazim u neuspjehu. Kad nešto radim, radim to do kraja - rekao je svojedobno u intervjuu za Globus.

image

Petar Bruno Basić

PU zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 04:13