ZLOČIN U ZAGORJU

Podignuta optužnica za stravično ubojstvo u Oroslavju: Bedeku je zadao više ubodnih rana, liječnici ga nisu mogli spasiti

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je u optužnici produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika do okončanja kaznenog postupka

Kuća u kojoj je Bedek ubijen

 Damir Krajac/Cropix

Ubojstvo Josipa Bedeka zvanog Đoni (45) koji je ubijen 8. rujna oko 18.30 sati u obiteljskoj kući u Oroslavju uskoro bi trebalo dobiti i sudski epilog.

Naime, zagrebačko Županijskog državno odvjetništvo priopćilo je danas da je nakon provedene istrage 30. studenog podignulo optužnicu protiv 46-godišnjaka, a radi se o Antoniju Smrekaru za ubojstvo Bedeka. Tužiteljstvo nije priopćilo identitet okrivljenog, ali smo o njemu pisali nakon ubojstva.

Prema tvrdnji tužiteljstva okrivljenik je nakon verbalnog i fizičkog sukoba sa oštećenim Bedekom nožem ubo žrtvu u predjelu glave i prsišta, nanio mu ubodno-rezne rane na glavi i prsištu, a on je unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći preminuo istog dana.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je u optužnici produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika do okončanja kaznenog postupka zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:41