StoryEditor
POLICIJA GA NAŠLA

Podivljali penzioner sijao strah po međimurskim prometnicama: Snimljena njegova sumanuta vožnja

Na snimci vožnje može se vidjeti da je vozač izbjegao nekoliko nesreća i prekršio više prometnih propisa
Prizori iz snimke vožnje
 Čitatelj/eMeđimurje

Policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec pronašli su vozača koji je u ponedjeljak snimljen kako bezobzirno i opasno vozi međimurskim prometnicama, javlja eMeđimurje.

Snimku nespretne i opasne vožnje u trajanju od nešto više od četiri minute čitatelj je poslao eMeđimurju, a na njoj se može vidjeti kako je vozač tijekom vožnje izbjegao nekoliko nesreća i prekršio više prometnih propisa.

Snimku možete pogledati OVDJE.

Video je zaprimila i PU međimurska koja je ekspresno reagirala na počinjene prometne prekršaje u Čakovcu i pronašla vozača.

- Policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec proveli su kriminalističko istraživanje prometnih prekršaja snimljenih u video zapisu. Istraživanjem je utvrđeno kako je u nedjelju, 16. kolovoza ove godine od 15,35 do 15,40 sati na relaciji Čakovec - Štefanec - Mala Subotica, osobnim automobilom marke „Opel“, čakovečkih registarskih oznaka, upravljao 68-godišnjak s područja općine Donji Kraljevec.

Tijekom opisane vožnje 68-godišnji vozač počinio je nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, zbog čega je sankcioniran izricanjem novčane kazne u ukupnom iznosu od 4.800 kuna. Ujedno, sukladno odredbama čl. 231. st. 3. spomenutog  Zakona, vozač će se uputiti na izvanredni nadzorni zdravstveni pregled - rekli su iz PU međimurske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. kolovoz 2020 22:05