NESREĆA U TINJANU

Pogazio pješaka i pobjegao s mjesta nesreće. Jutros je uhićen

Ilustracija
 Krunoslav Pavlina / CROPIX / CROPIX

TINJAN - Nedaleko Tinjana, na cesti Tinjan - Sveti Petar u Šumi, u subotu kasno navečer, oko 23 sata auto je naletilo na pješaka Željka Zajca (52) iz Gračišća koji je pola sata nakon nesreće od zadobivenih ozljeda preminuo u pulskoj Općoj bolnici.

Vozač auta koji je naletio na muškarca pobjegao je s mjesta nesreće. Nesretni Željko Zajc, zajedno sa suprugom, hodao je uz desni rub ceste, kad je na njega, pred očima supruge, naletilo auto koji se kretao u istom smjeru iz Svetog Petra u Šumi prema Tinjanu.

Bračni par Zajc vraćao se sa zabave na 3. međunarodnom sajmu pršuta koji se održava u Tinjanu i kretao se prema autu. Policija je u nedjelju ujutro oko 8 sati uhitila vozača za kojeg se sumnja da je usmrtio nesretnog Željka Zajca i zatim bez zaustavljanja i pružanja pomoći pobjegao.

Muškarac je uhićen na području Baderne i, kako neslužbeno saznajemo, vozio je zeleni Fiat uno. Muškarcu su uzeti uzorci krvi i urina zbog testiranja na alkohol, a istražni sudac je naložio i vještačenje njegova auta, kao i obdukciju tijela poginulog Željka Zajca.

Vozio prebrzo i pokosio 32-godišnjaka

VARAŽDIN - U noći sa subote na nedjelju, u 3.25 sati na cesti između Trnovca Bartolovečkog i Bartolovca poginuo je 32-godišnji pješak. Na njega je automobilom naletio 36-godišnji vozač koji nije bio pod utjecajem alkohola. Pretpostavlja se da je između ostaloga do nesreće došlo i zbog neprilagođene brzine. Sanja Zengal/EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 15:51