STRAŠNA TRAGEDIJA

POGINULI SVI ČLANOVI PERSPEKTIVNOG BRITANSKOG BENDA Survali se autom s pokretnog mosta u kanal, pali su s visine od 25 metara

 Foto: Twitter / Viola Beach

Četvorica članova britanske indie grupe Viola Beach , Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe i Jack Dakin te njihov menadžer poginuli su u prometnoj nesreći u subotu rano ujutro u Švedskoj, objavili su mediji u nedjelju.

Njihov je automobil Nissan Qashqai s mosta blizu Stockholma sletio u 25 metara dubok kanal u trenutku kada se središnji dio mosta dignuo radi prolaska broda ispod njega pa je nasred ceste bila otvorena rupa. Nije jasno zašto su ignorirali svjetlosna upozorenja i barijere na kolniku; druga su vozila bila uredno zaustavljena.

Poginuli članovi i menadžer bili su stari od 20 do 35 godina.

Bend je u petak navečer svirao na festivalu 'Where is the Music?' u Švedskoj i članovi su se vraćali na zakazni koncert u Guildfordu u subotu u Engleskoj.

Četveročlana grupa je prošle godine izdala svoj prvi singl 'Swings and Waterslides' i nastupila je velikim festivalima u Leedsu i Readingu. BBC ih je proglasio velikim glazbenim nadama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 20:32