TRAGEDIJA KOD SENJA

Poginuo vozač kamiona: ‘Nije poštovao zabranu prometa, zbog jakog vjetra survao se u provaliju‘

Uslijed zadobivenih ozljeda vozač je smrtno stradao na mjestu događaja
 PU ličko-senjska

Zbog sigurnosnih razloga, odnosno jakih udara bure, tek jučer, nakon što su se smirile vremenske neprilike, je napravljen očevid prometne nesreće koja se na Državnoj cesti D-8 dogodila u ponedjeljak, kada je poginuo 36-godišnjiak iz BiH.

- U ponedjeljak, 10. siječnja u 19.50 sati na dionici državne ceste broj 8 kod skretanja za Priznu za vrijeme zabrane prometovanja za sve kategorije vozila zbog orkanskog udara vjetra, došlo je do prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom.

Do prometne nesreće je došlo kada je 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao skupom vozila nacionalnih oznaka Bosne i Hercegovine, iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, za vrijeme zabrane prometa za sve kategorije vozila (zabrana izvanrednom obaviješću donesena 9. siječnja 2022. godine u 22,00 sata) i uslijed jakog bočnog udara vjetra izgubio nadzor nad vozilom, nakon čega se skup vozila prevrnuo na lijevi bok, probio zaštitnu ogradu i sletio ulijevo van kolnika u provaliju dubine 7 metara, javili su iz PU ličko-senjske.

Uslijed zadobivenih ozljeda vozač je smrtno stradao na mjestu događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2022 22:42