NEREDI NA AUTOCESTI

Pogledajte navijački kaos u Slavoniji: Maskirani napadači napali navijače NK Osijeka!

Brzom reakcijom policije spriječen je daljnji sukob, a time i daljnje narušavanje javnog reda i mira kao i teže ozljeđivanje sukobljenih osoba

Neredi u Slavoniji

 Jutarnji List/

Dvadesetak nepoznatih huligana napalo je danas nešto iza podne autobus pun navijača NK Osijek. Sve se to, naime, odvijalo pred budnim okom policije koja je organizirano pratila autobus sa navijačima. Na kraju je oštećeno policijsko vozilo.

Iako nisu očekivali "doček" huligana prilikom zaustavljanja na odmorištu A3 Marsonija sjever, policajci su brzom reakcijom uspjeli spriječiti sukob.

- Danas oko 12.10 sati na odmorištu blizu Slavonskog Broda došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Izlaskom navijača iz autobusa, dvadesetak nepoznatih maskiranih počinitelja ih je fizički napalo. Brzom reakcijom spriječen je daljnji sukob, a time i daljnje narušavanje javnog reda i mira kao i teže ozljeđivanje sukobljenih osoba - kažu iz brodske policije koja provodi kriminalističko istraživanje te traga za preostalim počiniteljima. Nitko do sada nije zatražio liječničku pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 13:32