PUCNJAVA U ZAGREBU

Pogledajte prizore s mjesta vatrenog obračuna, jedna osoba ranjena: ‘Šta ti je, jesi normalan!?‘

Iz PU zagrebačke kažu da je osumnjičeni muškarac uhićen i nalazi se na kriminalističkom istraživanju

Očevid u Ulici Božidara Magovca

 Damir Krajac/Cropix

Jedna osoba je ranjena u večerašnjem sukobu u novozagrebačkom naselju Travno.

Naime, oko 20.30 sati došlo je do svađe i fizičkog sukoba dvojice muškaraca na cesti, točnije u Ulici Božidara Magovca, a tijekom kojeg je jedan posegnuo za vatrenim oružjem i pritom ranio drugoga. Navodno se obračun dogodio kod jednog kafića u poznatoj zgradi Mamutica.

image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix

Iz PU zagrebačke kažu da je osumnjičeni muškarac uhićen i nalazi se na kriminalističkom istraživanju, dok je ozlijeđeni muškarac prevezen u KBC Rebro na sanaciju ozljeda. Motivi obračuna kao i kvalifikacija ozljeda još nisu poznati.

Prema prvim informacijama sukob je navodno započeo unutar lokala u sklopu zgrade Kulturnog centra koji se nalazi u produžetku tzv. male Mamutice, da bi se kulminacija oružanog sukoba odvila 15 metara dalje na vanjskom prostoru, uz klupice.

image
Damir Krajac/Cropix
image
Damir Krajac/Cropix

Policija je na mjestu događaja ogradila veći dio prostora te intenzivno traže i prikupljaju dokaze s tla počevši od čahura.

- Mi smo samo čuli s prozora da neki muški glas viče: ‘Šta ti je, jesi li ti normalan?‘ Nešto u tom stilu i mislim da je to bilo odmah nakon prvog pucnja. Nismo odmah pomislili da netko puca iz oružja, a kamoli da je netko ranjen. Znate, ono, pijana posla, pa pretjeraju ljudi s ponašanjem i vokabularom, eto, to je bila prva pomisao. Navikli smo u kvartu i na konstantna bacanja pirotehnike, ali tek kad smo čuli sirene i vidjeli dolazak Hitne i policije sa stražnje strane zgrade, postalo je jasno da su stvari ipak ozbiljne - kaže za Jutarnji jedna stanarka obližnje zgrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 20:38