SNIMKA DRONOM

Pogledajte što su zagrebački policajci našli u šumi kraj Samobora, ali vlasniku nema ni traga

Policija u ovome trenutku ne zna tko je bio vrijedni poljoprivrednik, ali nastavljaju istragu kako bi to utvrdili
 MUP

Nepoznata osoba zasadila je pravi mali park marihuane u šumi na području Pavučnjaka, ali policija ga je pronašla te, naravno, pobrala i zaplijenila. Radilo se o oko 160 stabljika, i to visine od 2,5 do 3,5 metara.

"U ponedjeljak 17. kolovoza 2020. godine oko 19 sati prilikom obilaska policijskih službenika iz Samobora svog postajnog područja, na području Pavučnjaka u šumi uočena je zasađena veća količina biljaka koje su svojim izgledom nalikovale na marihuanu. Sumnje su potvrđene obavljenim očevidom kada je utvrđeno kako je u ovom trenutku nepoznati počinitelj zasadio indijsku konoplju, tipa marihuana, na iskrčenoj površini šume veličine 15 x 20 metara, i to 160 komada stabljika indijske konoplje, koje je obilazio i gnojio s obzirom na njihov rast te, sumnja se, brao cvjetove za sušenje. Pronađene stabljike bile su visine od 250 do 350 centimetara", navela je zagrebačka policija u priopćenju.

image
MUP

Policija je objavila i snimku snimljenu dronom iz koje je s visine vidljivo kako je mali park konoplje izgledao usred šume. No, prema svemu sudeći, policija u ovome trenutku ne zna tko je bio vrijedni poljoprivrednik, ali nastavljaju istragu kako bi to utvrdili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2022 14:15