GRUBIJAN

POKUŠAJ UBOJSTVA U NOVOM ZAGREBU Kada mu je djevojka rekla da je vezi kraj, počeo ju je vrijeđati, tući, gušiti...

Sukob je kulminirao u novozagrebačkoj Horvatovoj ulici u podstanarskom stanu, pri čemu je žrtvu, srećom, lakše ozlijedio.
Zagreb, 291211.Zupanijski sud.U visemjesecnoj akciji policije i USKOKa, a radi suzbijanja sverca oruzja uhiceno je 17 osoba medju kojima su trojca policajaca zbog zlouporabe polozaja i ovlasti, primanje mita... Na slici: privodjenje osumljicenih.Foto: Goran Mehkek / Cropix
 Goran Mehkek / EPH/ILUSTRACIJA

Zbog pokušaja ubojstva 22-godišnje djevojke D. Č. uhićen je R. K. (27). Kad mu je djevojka rekla da je vezi došao kraj, R. K. je izgubio razum. U utorak malo poslije ponoći počeo ju je vrijeđati, tuči, gušiti...

Sukob je kulminirao u novozagrebačkoj Horvatovoj ulici u podstanarskom stanu, pri čemu je žrtvu, srećom, lakše ozlijedio. Mladić je bio pod utjecajem alkohola dok je D. Č. rukama stiskao za vrat i lice.

Ona je potom pala na leđa, a on ju je nastavio gušiti. Ipak mu je uspjela pobjeći i pozvati policajce koji su nasilnika, otprije poznatog kršitelja zakona, uhitili. Predan je pritvorskom nadzorniku te će kazneno odgovarati za pokušaj ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 06:05