PAO DILER

Pokušao pobjeći policajcima, uhvatili ga pa mu u stanu pronašli veliku količinu droge

Pronađeno je 685 grama marihuane, 572 grama amfetamina, 163 tableta MDMA-a, 9 grama kokaina, 277 grama bijele praškaste tvari i sl.

Zaplijenjena droga

 PU brodsko-posavska

Veća količina droge pronađena je u stanu kojeg je na području Slavonskog Broda koristio 26-godišnjak za kojim su raspisane tri potrage, izvijestila je u subotu Policijska uprava brodsko-posavska.

Pronađeno je 685 grama marihuane, 572 grama amfetamina, 163 tablete droge MDMA, devet grama kokaina, 277 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava, tri digitalne vage s tragovima droge, jedan mobitel s pripadajućom SIM karticom i tri lovačke patrone cal. 20.

Stan u kojemu je droga pronađena koristio je 26-godišnjak koji je dan prije, ugledavši ih, pokušao pobjeći policajcima koji su ga zatekli na ulici u Brodu.

No, ubrzo je uhićen i savladan uz uporabu prisile, a kod njega je pronađeno 2,6 grama marihuane. U petak poslijepodne predan je pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske.

image

Zaplijenjena droga

PU brodsko-posavska

Daljnjim provjerama, utvrđeno je kako su za njim raspisane tri potraga: Postaje prometne policije Slavonski Brod zbog nemogućnosti uručenja prekršajnog nalog, te potrage radi uhićenja koje su raspisale PP Slavonski Brod s ispostavom Vrpolje i Služba općeg kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da je 26-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Slijedi mu i optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

image

Zaplijenjena droga

PU brodsko-posavska
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:14