IZBJEGAO DOVOĐENJE NA SUD

POLANČEC SE NIJE POJAVIO NA SUĐENJU SANADERU Policija ga nije pronašla na kućnoj adresi, doznalo se čime se sad bavi bivši potpredsjednik Vlade

 
 Goran Mehkek / CROPIX

Bivši potpredsjenik Vlade RH Damir Polančec trebao je danas svjedočiti na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu i šefu mađarskog MOL-a Zsoltu Hernadiju u aferi Ina-MOL.

Iako je prošlog četvrtka potvrdio svoj dolazak, Polančec je sinoć u 21 i 41 sati obavijestio sud da ne može doći zbog nepredviđenih poslovnih obaveza.

Predsjednica sudskog vijeća Maja Štampar Stipić smatrala je takvu ispriku u posljednji čas neprihvatljivom, te je dala nalog policiji da Polančeca dovede na sud.

Međutim, iz PU koprivničko-križevačke obavijestili su sud da Polančeca nisu zatekli na njegovoj kućnoj adresi u Koprivnici. Policija je dobila informaciju da Polančec tijekom ljeta boravi u Starigradu Paklenici gdje ima hotel Barba čiji je i direktor.

Tako se, eto, doznalo čime se sada bavi bivši potpredsjednik Vlade koji vlasništvo hotela Barba drži preko udjela u tri pozadinske tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:58