UDALJEN S DUŽNOSTI

Policajac iz Slavonije uhićen jer je mjesecima neovlašteno snimao ženu i prijetio joj

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 50-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a slijedi i disciplinski postupak
Ilustrativna fotografija
 Darko Tomas/Cropix

Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim policijskim službenikom ove PU. Naime, sumnjiči ga se da je od srpnja 2020. do veljače 2021. godine počinio kaznena djela „Prijetnja“, „Nametljivo ponašanje“ i „Neovlašteno snimanje“, a na štetu 47-godišnjakinje s područja Velike, javili su iz policije.

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je obiteljska kuća na području Požege u kojoj osumnjičeni boravi i automobil kojim se koristi te je pronađen pištolj za koji je posjedovao oružni list za držanje i nošenje oružja.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave, predan pritvorskom nadzorniku.

- Odlukom načelnika Policijske uprave požeško-slavonske policijski službenik je odmah udaljen iz službe te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti - priopćili su iz požeško-slavonske PU.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:00