UDAJLEN IZ SLUŽBE

Policajac iz Virovitice s još dvojicom uzgajao marihuanu: Njegovi kolege imali su što za vidjeti...

Sva trojica muškaraca u dobi od 42 i 43 godine su predana pritvorskom nadzorniku uz odgovarajuće kaznene prijave

Ulov policije iz Virovitice

 Pu Virovitičko-podravska/

Iako je itekako bio svjestan rizika i to iz prve ruke, gledajući svoje kolege iz Odjela droga kako lako hvataju dilere, policajac PU virovitičko-podravske upustio se u avanturu uzgoja marihuane s dvojicom vršnjaka. U plodovima svog botaničarskog truda nitko od trojice "vrtlara" neće uživati jer su im kroz tri kriminalistička istraživanja, i uz sudske naloge, policajci sve oduzeli.

image

Ulov policije iz Virovitice

Pu Virovitičko-podravska/

Svaki će odgovarati za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a iz policije kažu da su u utorak, nakon prikupljenih operativnih saznanja, krenuli u pretrage domova trojice osumnjičenih. Ishodili su naloge za pretres od Županijskog suda u Bjelovaru, nakon čega su kriminalisti u pretresima obiteljskih domova i drugih prostorija na području Virovitice, kojima su se uzgajivači trave koristili, oduzeli ukupno 15 stabljika marihuane, ali i vrhove, listove i ostale dijelove stabljika teške 1,3 kilograma.

image

Ulov policije iz Virovitice

Pu Virovitičko-podravska/

Oduzeli su im i sjemenke marihuane, bočicu ispunjenu tamnozelenom tekućinom nalik ulju konoplje, a trojica su ostala i bez razne tehničke opreme poput rasvjetnih tijela, ventilatora, drobilica, šatora za indoor-uzgoj i filtera za odzračivanje zahvaljujući kojoj su biljke rasle u idiličnim uvjetima te bile mažene i pažene.

Po dovršetku istraživanja sva trojica muškaraca u dobi od 42 i 43 godine su predana pritvorskom nadzorniku uz odgovarajuće kaznene prijave virovitičkom tužiteljstvu.

-S obzirom na to da je jedan od osumnjičenih policijski službenik, na temelju rješenja načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske odmah je udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanje disciplinskog postupaka - otkrili su iz PU virovitičko-podravske.

image

Ulov policije iz Virovitice

Pu Virovitičko-podravska/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 17:10